top of page

Thaise Traditionele massage

Thaise traditionele massage behandelt uw hele lichaam waarbij het een combinatie is van acupressuur, drukpunten en rekken. De masseuses werken voornamelijk met ellebogen, knieën en haar hele gewicht. Bij deze behandeling worden uw pijnlijke blokkades los gemaakt en wordt uw spierspanningen vermindert.

Thaise Olie massage

Thaise Olie massage is te vergelijken met Thaise Traditionele massage alleen wordt bij deze massage olie gebruikt. Hierdoor zijn er ook strijkende bewegingen mogelijk. Dit is voor u meer ontspannen. Thaise Olie massage is een combinatie van drukpunten en relaxen. Uw spieren en gewrichten worden hierbij losser gemaakt.

Yasmine relaxing massage

Wilt u gewoon een ontspannende behandeling zonder drukpunten? Dan is Yasmine relaxing massage de juiste keuze. Bij deze behandeling gaat het niet om drukpunten of om het los maken van uw spieren, gewrichten en pijnlijke blokkades. Deze behandeling is voornamelijk bedoelt als rustgevende en ontspannende massage.

Herbal massage

Herbal(kruidenstempel) massage. Bij deze behandeling worden warme kruidenstempels gebruikt die ontspannende,reinigende en activerende kruiden bevatten. De warmte van deze kruidenstempels werken zeer activerend, rustgevend en ontspannend op uw nek en rug. Uw spieren worden hierbij gekalmeerd. De kruidenstempels bevatten de volgende oosterse kruiden:

  • cassumunar (Thaise gembersoort) 40.35%
  • schil van de bergamotvrucht 37.46%
  • citroengras 8.65%
  • eucalyptusblad 5.76%
  • koenjit (geelwortel) 5.76%
  • kamfer1.15%
  • borneol 0.29% 

Voetmassage

Bij deze behandelingen worden er drukpunten op uw voetzool gelegd. Dit geeft een zeer ontspannend gevoel. Hierbij worden uw doorbloeding verbetert en uw zenuwbanen worden gestimuleerd. Uw voeten worden opgewarmd door de wrijfbewegingen over de gehele voet. Vervolgens is er nog sprake van acupressuur. Deze behandeling is onder andere goed voor uw organen.

bottom of page